Saturday, December 4, 2010

Facebook Punya Pasal

Ni semua facebook punya pasal, bodus punya gambar. Tengah2 Cik Hany ber'facebook'. I saw that particular picture. Taken by somebody i adore. Sanjung mungkin. Sebab dia hebat. Ya memang dia hebat segalanya. Pandai, peramah, disenangi dan segalanya lah. That picture, ouhhhh shit rasa macam hati ni dituris-turis, di siat-siat. Pas tu tarok garam sikit...  Tapi kenapa Cik Hany nak jeloz plak perhatian yg dia bagi kat orang lain tu. Ada sedikit jeloz.... tapi nak mengadu kat sapa. Cik Hany bukan orang penting dalam hidup dia agaknya. Tak pa lah,  Cik Hany sedar diri Cik hany ni. X layak disayangi even dia adalah ***** sendiri.. Sekian

2 comments:

efa hany said...

awt nie cik hany~

mijan said...

chilll2......... jgn sdey2