Sunday, December 26, 2010

Biggest Looser Hollywood Versi Cik Hany Yang Pilih



Jeng jeng jeng, dipersilakan peserta-peserta yang telah Cik Hany pilih mengikut kreateria2 yang telah ditetapkan iaitu.............................................

OVERWIGHT 
dan 
Anda mestilah artis Hollywood


-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Perserta Pertama jatuh kepada
 Mariah Carey. Bini Nick Cannon
   
Peserta Ke-2
Nikki Blonsky
Pelakon
Hairspray

Peserta Ke-3
Gabourey Sidibe.
Pelakon
Movie : Precious


Peserta Ke-4
Sebelom                                     Selepas
Kirstie Alley
Pelakon
 Movie : Look Who Is Talking 



Peserta Ke-5
Sebelom                                              Selepas

Geena Davis
Pelakon
Terminator




Peserta Ke-6
Mo'nique


P/s : Sama-sama lah kita jaga kesihatan. Duit banyak berjuta-juta macam depa ni tapi tak sihat tak guna juga. Bila dah overweight, mula lah nak dapat kencing manis, darah tinggi, sakit buah pinggang. So sudah  tak ada guna duit berkepuk tapi tak sihat. Mereka-mereka nih berbakat kot, pandai menyanyi pandai berlakon tapi bila dah sakit, bakat pon melayang. Dah sakit nak menyanyi belakon macam mana lagi kan. Kat hopital la jawapnya. Sama lah dengan kehidupan kita, take care of our health before its to late. Kang kena masok Biggest Looser Cik Hany baru tau... haha.. Take Care. Dats all
               

4 comments:

mijan said...

nak masok gak!

JA said...

post ni spatot nama biggest gainer :p

++HanyFauzi++ said...

ja : koi gemok tp lawa... kekeke
abg : badan sekeding ada hati nk masok.. lalala

mijan said...

hahaha.alaaa..buleh laa..buleh laaa..weyhh.hapdets belogs laaaaa